Despre noi

2003

Ia fiinta Mevas ca o companie specializata in vanzarea si cumpararea de autovehicule rulate, fiind in acel moment unul dintre putinii actori ce prestau aceasta activitate in depline conditii de legalitate, cu respectarea clientului si a conditiilor de comercializare.

2009

Se alatura companiei actualul CEO, Bogdan Antohe. Compania trece printr-un amplu proces de imbunatatire a procedurilor, se multiplica canalele de achizitie si de vanzare. Se infiinteaza propriul atelier mecanic de verificare si reparatii autovehicule, se extind conditiile de garantie.

2012

Mevas infiinteaza una dintre cele mai moderne unitati service multimarca din Bucuresti-Ilfov deschisa tertilor; in randul clientilor se numara unele dintre cele mai mari flote din piata.

2014

Mevas se specializeaza pe servicii de mentenanta adaptate nevoilor firmelor de leasing operational si rent-a-car, devenind unul dintre primii si cei mai importanti furnizori multimarca pentru principalii actori ai acestor domenii; continua dotarea cu cele mai noi tehnologii necesare in domeniul reparatiilor auto.

2016

Mevas exploreaza piete intenationale emergente pentru piese de schimb; incepe derularea activitatilor de export in zona Africa de Est.

2019

Odata cu imbunatatirea cadrului legal privind vanzarea vehiculelor rulate Mevas creste volumul investitiilor in acest domeniu.

2022

Prin investitii directe si prin accesare de fonduri nerambursabile, Mevas va deveni pana la sfarsitul anului independenta energetic si va acoperi din propria productie de energie verde solara intregul consum de de energie electrica.